Auto pulēšana, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Autospoguļu serviss, SIA

Dārgie klienti!Šajā laikā mēs strādājam tikai pēc iepriekšēja pieraksta!Gaidīsim Jūs!
Krustpils 33, Rīga, LV-1073
Auto spoguļi, autospoguļi, auto spoguļu sildītāju remonts, auto spoguļu izgatavošana, autospoguļu mehānismu, Lukturu pulēšana , spoguļu apsildes elementu maiņa.

Evalarauto, automazgātava

Bērzpils 52, Balvi, Balvu nov., LV-4501
Apraksts: Auto apstrāde ar keramisko pārklājumu Balvos. Auto pulēšana. Auto vaskošana. Pašapkalpošanās automazgātava.

Carcare.lv - interneta veikals, auto ķīmija, kosmētika

Cesvaines 4, Rīga LV-1073
Piedāvājumā:: ✓ Aksesuāri ✓ Pulēšanas rīki ✓ Riepas un diski ✓ Auto stiklu kopšanai ✓ Mikrošķiedras dvieļi ✓ Interjers ✓ Eksterjers ✓ Automazgātavām ✓ Instrumenti ✓ Piedevas Par firmu: Tāpat kā daudziem citiem, arī mums patīk rūpēties par savu auto – mazgāt, spodrināt, tīrīt un pēc tam skatīties, kā veikalu skatlogos atspīd tīrais auto un cik labi tas izskatās stāvvietā starp visiem citiem. Sava entuziasma un gūto iespaidu ietekmē, ko esam guvuši iepazīstot mūsdienīgu auto kopšanas līdzekļu sniegto efektu, gribam dalīties un iepazīstināt ar šiem produktiem arī plašāku auditoriju. Ja arī tu esi par tīru un sakoptu auto, tad noteikti esi mūsu draugs.

AB Wrapping, SIA, logu tonēšana

Uzvaras 58e, Jelgava LV-3007
Tonēšanas pakalpojumi:: ✓ Logu tonēšana; ✓ Lukturu tonēšana; ✓ Shadowline līmēšana; ✓ Salona detaļu aplīmēšana.

MK tonēšana

Rūpniecības 7, Jelgava LV-3001
Apraksts:

"MK Tonēšana" ir auto apkopes uzņēmums, kas specializējas profesionālajā auto Logu Tonēšanā, taču piedāvājam arī citus darbiņus ap Jūsu automobīli.

Bergs Serviss, J.Bergs auto, SIA

Vaidavas 13a, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Pakalpojumi:: ✓ Auto diagnostika ✓ Visa veida remontdarbi ✓ Riepu maiņa, balasēšana ✓ Lukturu pulēšana ✓ Sagatavošana tehniskajai apskatei ✓ Kondicionieru remonts un uzpilde ✓ Konsultācija Apraksts:

Vieglo auto un mikroautobusu remonts un apkope. Ja tavai automašīnai nepieciešams kvalitatīvs remonts, uztici to mums!

Tehnicolor, SIA

Jaunā Ostmala 1, Liepāja LV-3401
Apraksts: TEHNICOLOR - modernākais auto krāsu, virsbūves materiālu un instrumentu veikals Liepājā. Vienuviet piedāvājam visplašāko populārāko ražotāju produktu klāstu. Auto krāsas. Auto krāsu tonēšana. Industriālās krāsas. Auto virsbūves remonta materiāli. Auto krāsošanas instrumenti un iekārtas. Auto špaktele. Auto pulēšanas materiāli. Izdevīgas cenas noslēdzot līgumu. Laipni gaidīti!

Kurbads, Kravas auto serviss

Mazjumpravas 24, Rīga LV-1063
Kravas automašīnu remonts un apkope:: ✓ Automašīnas sagatavošana tehniskajai apskatei ✓ Ritošās daļas remonts un apkopes ✓ Agregātu remonts (reduktori, ātrumkārbas, dzinēji, sajūgi) ✓ Augstspiediena sūkņu un sprauslu remonts ✓ Hidraulikas remonts, apkopes un diagnostika ✓ Kravas automašīnu liftu remonts, apkopes un diagnostika ✓ Datordiagnostika (TEXA) ✓ Auto elektriķa pakalpojumi; ✓ Detaļu atjaunošana (metināšana, virpošana) ✓ Agregātu mazgāšana ✓ Pēc avārijas defektācija, tāmēšana un remonts, krāsošana ✓ Virsbūvju remonts un krāsošana ✓ Alumīnija metināšana ✓ Gaisa kondicionēšanas sistēmas pārbaude un uzpilde ✓ Izbraukuma remonti

Autogars, SIA,

Saulrītu 9, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Pakalpojumi: ✓ Noregulēt auto savirzi; ✓ Auto antikorozija; ✓ Riepu maiņa un balansēšana; ✓ Auto diagnostika Pārbūve:

Veicam standarta 4x4 auto pārbūvi palielinātai caurbraucamībai. Liekot lietā ilggadējo pieredzi bezceļu braukšanā, spēsim jums palīdzēt uzlabot un pilnveidot jūsu 4x4 automobili, jūsu priekam un nepieciešamībai.

Kosters, SIA

Turpinām strādāt klātienē, attālināta konsultācija
Brīvības gatve 441a, Rīga LV-1024
Lai padarītu klientu iepirkšanos vienkāršāku un ērtāku, piedāvājam izmantot interneta veikalu koveikals.lv - izdariet pasūtījumu, izvēlieties vēlamo apmaksas un piegādes veidu un saņemiet savu jauno pirkumu maksimāli ātri. Piedāvajam preces saņemt birojā, piegādāt uz Jūsu vēlamo adresi vai arī saņemt kādā no piegādes punktiem. Norēķināties varēsiet pēc izvēles - pie mums birojā skaidrā naudā vai ar bankas karti, vai arī internetbankā.

Skaistuma smēde, SIA, Stiklinieka darbnīca

Vaidelotes 13, Rīga, LV-1055
Par uzņēmumu:

www.skaistumasmede.lv. Stiklinieku darbi, darbnīca stikla Rīgā. Rūdīts, rūdītais stikls. Stikla konstrukcijas. Vitrīnas izstrādājumi. Stikla piegriešana. Auto spoguļi. Spoguļu izgatavošana. Pārdaugava, Imanta, Zolitūde, Babīte, Mārupe, Iļģuciems, Bolderāja, Jūrmala.

VL Montage, Stiklu darbnīca

Ieriķu 23, Rīga, LV-1084
Mūsu produkcija:: ✓ Stikls ✓ Spoguļi ✓ Dekoratīvais stikls ✓ Virtuves stikla paneļi ✓ Stikla durvis un starpsienas ✓ Iebūvējamie skapji ✓ Dušas kabīnes Par mums::

Mūsu stikla darbnīca piedāvā pilnu stikla un spoguļu apstrādes pakalpojumu servisu. Mūsu speciālisti var dot nepieciešamo konsultāciju, izbraukt pie pasūtītāja mājās, izmērīt un aprēķināt pasūtījumu, kā arī piedāvāt un uzstādīt to visērtākajā laikā. Visi izstrādājumi tiek ražoti pēc konkrētiem izmēriem, ņemot vērā pasūtītāja vēlmes. Mēs garantējam darba termiņus un kvalitātes izpildi.

Kuģu inženieris, SIA

Celtnieku 3, Liepāja LV-3401
Apraksts: Metālapstrādes uzņēmums SIA "Kuģu inženieris" - mēs varam sagriezt gandrīz it visu, ko var attēlot rasējumā - jebkuru materiālu, jebkuru kontūru, jebkuru izmēru, jebkuru daudzumu. Piedāvājam lokšņu materiālu hidroabrazīvās griešanas pakalpojumus, izmantojot "BOHLE" iekārtas. Visa veida metināšanas, frēzēšanas, virpošanas pakalpojumi.

Baltic Abrasives, SIA, Smilšpapīra bāze

Kārļa Ulmaņa gatve 2, Rīga LV-1004
Produkcija:: ✓ Dimanta diski ✓ Griezējdiski ✓ Slīpdiski ✓ Pašlīmējošie abrazīvi ✓ Slīpkluči un slīpšvammes ✓ Slīplentes ✓ Smilšpapīrs ✓ Piederumi un spec produkti ✓ Urbji Par mums: Smilspapirubaze.lv piedāvā klientiem profesionālās klases abrazīvos materiālus par pieejamu cenu, nodrošinot labāko cenas, kvalitātes attiecību tirgū. Nodrošinām ar abrazīviem gan profesionālus kokapstrādes un metālapstrādes uzņēmumus, būvniecības pakalpojumu sniedzējus, amatniekus, gan arī tirdzniecības, nomas uzņēmumus u.c. Veicam operatīvu pasūtījumu izpildi un meklējam piemērotāko risinājumu katrai konkrētajai klienta vajadzībai.

HS Krāsu formula, SIA, Auto krāsu veikals

Kuldīgas 187a, Ventspils, LV-3601
Par mums: Auto krāsas, ķīmija, kopšanas līdzekļi - to visu varat nopirkt mūsu veikalā Ventspilī. Piedāvājam plašu auto krāsu un auto ķīmijas klāstu, kā arī dažādus instrumentus un auto krāsošanas iekārtas.

Glass Installation, SIA

Smilšu 8, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Apraksts: Esam uzņēmums ar daudzu gadu pieredzi autostiklu un vējstiklu nozarē. Pašlaik jau ilgstoši sadarbojamies ar daudzām lielām kompānijām vairākās valstīs. Piedāvājam profesionālu komandu, kura veiks autostiklu nomaiņas darbus Jūsu atrašanās vietā. Mūsu piedāvājumā ir visa veida autobusu, mikroautobusu, kravas auto, spectehnikas un vieglo automašīnu vējstikli. Ja nepieciešams, izgatavojam autostiklus pēc pasūtījuma un uzstādām tos Jūsu automašīnā. Izgatavojam un restaurējam autobusu stikla paketes.

Autostiķis, SIA, Automazgātava

Piņķi, Priedaines 1, Babītes pagasts, Mārupes nov. LV-2107
Apraksts:

Automazgāšana, salona tīrīšana, pulēšana, auto aplīmēšana, ķīmiskā tīrīšana, motora mazgāšana u.c.

OCT riepu centrs, ACRC SIA

Valmiermuiža, Burtnieku 1a, Valmieras pagasts, Valmieras nov., LV-4219
Riepu serviss, riepu serviss Valmiera, auto riepu serviss, auto riepu serviss Valmiera, riepas, riepas, Valmiera, auto riepas, auto riepas Valmiera, automašīnu riepas, automašīnu riepas Valmiera, vieglo automašīnu

Detalizēta Auto Kopšana

V.Baloža 11c, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts:

Detalizēta Auto Kopšana piedāvāju Jums šādus pakalpojumus: Detalizēta auto salona un virsbūves tīrīšanu. Auto virsbūves pulēšanu un pārklājumus Virsbūves iespiedumu labošanu bez krāsošanas.

WMT Baltic, SIA

A.Deglava 166b, Rīga LV-1021
Profesionāls pašlīmējošo ruļļu materiālu piedāvājums:: ✓ ruļļu materiāli un pašlīmējošās plēves dažādām nozarēm: reklāma, dekors, dizains, interjers, biroja telpas, izglītības iestādes, valsts aģentūras, tirdzniecības vietas, izstāžu zāles, pasākumi ✓ specializētās pašlīmējošās plēves: iekšējā apdare, mēbeles, arhitektūras risinājumi.  ✓ materiāli virsmas aizsardzībai, auto aizsardzībai  ✓ pašlīmējošie materiāli auto aplīmēšanai, auto aizsardzībai, auto reklāmai  ✓ magnētiskās plēves un materiāli ātrai informācijas maiņai, izglītības iestādēm, tirdzniecības centriem u.c. ✓ termopārneses tehnoloģija: termoplēves tekstilizstrādājumiem, termopreses, griešanas ploteri